Bamse og Vina

Bamse og Vina

lørdag 27. november 2010

Kaldt!

Kulda har for alvor kommet på besøk. Vi har hatt -34 grader  i mange dager nå, og kaldere har det meldt i neste uke.. Da skal det bli -40... Stakkars hundan får ikke vært så mye ute for tiden. Det holder i massevis å gå en snartur ut på do..
Men de koser seg innendørs i varmen, og har masse selskap i hverandre. Vina er etter Bamse hvor enn han  går. Hun henger og biter på han, og han er sååå tålmodig med henne. Men han setter henne på plass når hun blir litt for vill. Lettvint å ha Bamse til å hjelpe til med dresseringa :-)

Vina står opp 6.30 hver dag, og da synes hun det er på tide at matmor skal stå opp. Vina og Bamse sover i en yttergang som ikke er så mye i bruk, med en babygrind foran døra. Så Vina setter i gang og piper når hun synes at det er på tide å stå opp. Men hun er som regel helt stille hele natten, og tisser ikke i gangen. Selv om de har vann tilgjengelig hele tiden.. Så hun kan hvis hun vil..

Skulle egentlig legge ut noen bilder av hundene, men det gikk ikke å laste opp disse. Vet ikke hva som er galt.. Får prøve igjen senere..

1 kommentar:

  1. Uff det hørtes fryktelig kaldt ut !!!!Men så morsomt at alt går bra!!!
    Gleder meg til å se bilder !!!

    SvarSlett