Bamse og Vina

Bamse og Vina

søndag 5. desember 2010

Litt om oss!

Ja da begynner det å bli en stund siden sist vi var på bloggen, og tenker det er på tide med litt info om vesle Vina.
Vi har fått tatt vaksinen. Vina va så flink. Bare logret hos veterinæren. Fikk go-biter, og var så fornøyd. Og selvfølgelig ble også veterinæren forelsket i den  lille hjerteknuseren!
Vi har hatt noen dager med mildvær, og da har vi kost oss ute på tur! Der fikk vina møte andre både 2 - og 4- bente. Gikk helt fint. Hun setter seg ned og logrer med halen når nye hunder er i sikte, og legger seg på rygg straks de kommer for å hilse på. Fremmede mennesker er ingen problem. Hun elsker alle, og alle elsker henne! Vi møtte på en dame som i utgangspunktet er veldig redd for hunder, men det endte med at damen løftet henne opp for Vina var tett inntil henne å ba så pent om å få hilse på :)
På turen hadde vi halsbåndet på, men det var ikke noe styr i det helle tatt. Hun var altfor opptatt med alt annet.
Har ikke veid henne, men hun er blitt en ordentlig plugg :) Gla i all mat.
Når vina må ut på do, setter vi Bamse fast i løpestreng, og vina går løs ute. Hun går ingen steder da. Alene kan hun finne på å ikke komme når jeg roper. Har måttet gå etter henne et par ganger. Men stikker ikke av.
Halv-syv\syv er fortsatt stå-opp tid for Vina. Uansett om det er mandag eller søndag :) Da har hun sovet nok, og vil først ut på do, også inn å leke litt med Bamse.
Vina og Bamse er alltid sammen. De har det veldig bra i lag. Men noen ganger blir Bamse lei bitinga hennes, og hopper opp i sofaen, for dit kommer ikke Vina seg, enda.. ;)

4 kommentarer:

 1. Så koseligt at Bamse og Vina er blitt så gode venner!! De ser jo bare så søte ut sammen!!Flott at dyrlege besøk, halsbånd og dotrening går så bra ;)

  SvarSlett
 2. SÅ knallsøte da :-)
  Jeg ønsker meg at Draumur også skal få seg en liten kompis. Siden min mann blir pensjonist 1.mars, er det nok ikke langt unna :-)

  SvarSlett
 3. Ja, det er veldig fint å ha 2 hunder. De har så utrolig mye selskap i hverandre.
  Og spesielt godt er det at jeg slipper å ha så dårlig samvittighet når hundene skal være alene hjemme;) Da har de hverandre..

  SvarSlett
 4. Spennende å lese om hvordan dere har det:)
  Ser ut som beste kompiser de to der ja!

  SvarSlett