Bamse og Vina

Bamse og Vina

søndag 25. september 2011

1. del av reinsanking ferdig


Bamse passer godt på Vina.

Slitne hunder etter mye løping og mye styr

Noen av hundekompisene som var med.

Vi hadde 7 hunder me oss. Dette er den eldste hannhunden.
En blandingsrase. Samehund som vi da sier ;)

En del av flokken som var i gjerdet.


For første gang har Vina vært med på reinsanking. Dessverre har Ante ikke tatt noen bilder av Vina i aksjon. Selv har jeg ikke sett henne under sankingen, da  jeg reiste dit først når flokken kom i gjerdet.
Men det gikk iallefall bra. Ho fikk være med å bjeffe litt. Men ho var ikke så veldig nær dem. Så det gjenstår mye prøving enda :)
Når flokken er i gjerdet, kan ikke hundene være med inn. Skjer d at noen av hundene kommer seg inn og begynner å jage reinan, kan det bli kaos i flokken, og de kan komme seg ut av gjerdet.

Reinan skal igjen sankes i november/desember, så regner me at vina får jobbe litt da også.

Nå er Vina i gang me løpetia. Så da holdes hun og Bamse hver for seg. Vina i hundegården, og bamse i bånd. Om natta sover Vina inne i buret i gangen, og Bamse ligger ved siden av.
Vina kjeder seg litt når ho og bamse ikke får være i lag om dagan. Men selvfølgelig får dem leke sammen nå jeg selv er med dem. Så ho overlever vel 3 uker i enerom ;)

3 kommentarer:

 1. Spennende det derre med reinsankingen..Håper mannen din tar flere bilder neste gang ;) Er jo som en exsotisk verden for oss sørlendinger det der ;)

  SvarSlett
 2. Skal prøve å tvinge han å ta noen bilder, og kanskje filme litt også ;)

  SvarSlett
 3. Så herlig, heier fra sidelinjen.
  Morosmt å se en Islandshund i arbeid !!

  SvarSlett