Bamse og Vina

Bamse og Vina

torsdag 6. januar 2011

Vina koser seg i sofaen

Bamse er dratt på reingjeting, så da blir Vina skjemt bort i sofaen hos ho mor ;-)
Vina har vokst masse. Ikke lenge før hun har tatt Bamse igjen i høyden!
Vi har fortsatt ikke vært så mye ute, da kulden like godt kom tilbake.. Slipper bare Vina ut for å gå på do. Kan la henne være løs alene ute, hun går ingen steder.
Vina er fremdeles glad  i mennesker, og hilser overlykkelig på alle hun møter.
Hun har begynt å miste tenner, så det klør noe fryktelig. En del leker og møbler som har måttet unngjelde.. Men samboeren min har et par sko som står der hundene pleier å sove\være alene hjemme, og de får stå i fred! Hun har ikke rørt dem i det hele tatt! Kjempesnodig!
Hun er bare så skjønn og herlig. Pelsen er så myk at jeg nesten ikke kjenner at jeg tar på henne! Kan sitte å bare kose med henne i timevis :-)  men det har jo ikke hun tid til.. må være litt mer action enn det!

6 kommentarer:

 1. Så stor som hun har blitt :-) Jeg har hilst på Vinur i dag.. Og jeg ser hvor fort tiden går.. Odin er jo ca. 9 uker og er bare en baby i forhold... Kos dere !!

  SvarSlett
 2. Så kjekt å høre nytt fra deg.... Her har eg bløtt foret til Freya pga tennene...så no mister dei tenner ja? Mjuk i pelsen her og, men ser antydning til at pelsen på ryggen byrjar å bli litt stivare.... Dei likar kos, men det er kjekkare når det er nokon som kan dra i leiken min, DET er gøy det!!!
  Dei veks så berre det, er jo nesten utenkelig å tenke på at ho vår var mellom 3-4 kilo når vi fekk ho.

  Kos dåke vidare og Freya sender klem!!

  SvarSlett
 3. Åååå, se så fin ho har blitt da! Stor jente å greier! Merkelig fenomen med disse valpene, alle får liksom lov til å ligge i sofaen! Er dere blitt blauthjerta damer?

  Flink ho er som kan være løs ute også..hvordan er lyden i henne forresten Hanne? Bjeffer hun noe?

  SvarSlett
 4. Bjeffer litt av og til. Som regel når hun er misfornøyd. Spesielt når hun må sitte i buret bak i bilen, eller hun må være helt alene i gangen sin..
  I dag lot jeg henne være helt alene når jeg skulle til stallen. Hun skjønte med engang jeg satt henne i gangen og gikk ned for å kle på meg at hun skulle bli alene. Da satte hun i gang med den triste ulingen!
  E nok litt svak for henne, ja! Og da blir det lett å skjemme bort prinsessen!

  Klem til Freya også!

  SvarSlett
 5. Hei, det er kjekt å lese om Vina. Ser mange likhetstrekk med Trym. Han bjeffer ikke ute, men gir beskjed inne hvis vi "forsvinner" litt inn i et annet rom. ;-)
  Trym ligger eller sitter på skinnkrakken, men ikke i sofaen. Det har sin forklaring..vi har grønn stoff sofa, og han har mye "løs" pels nå, og enda mer vil det bli. ;-))

  SvarSlett
 6. En hilsen til Finnmark fra Lillehammer.
  Syns Vina ligner veldig på Vinur. Du verden så store de har blitt.
  Her er det ingen bjeffing, men iblandt piping når det røyner på. Men matmor blir fotfulgt inne, fra rom til rom.Har begynt å sette begrensninger, slik at han må sitte å vente utenfor døra til jeg kommer ut igjen.
  Noen kommandoer har han også lært, men vi har mye igjen, og så er det så morsomt å møte folk og hunder ute. Alt tar sin tid.

  SvarSlett