Bamse og Vina

Bamse og Vina

onsdag 9. februar 2011

Bamse og Vina syk

Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg har blogget, og har heller ikke vært inne å lest bloggene deres.. Men vi har vært syk, den ene etter den andre. Og nå ble jammen meg hundene syke også.. Bamse har hostet og brekt seg sånn i natt at jeg trodde han hadde satt noe fast i halsen. Så jeg har holdt på med førstehjelp av ulik slag for å få opp det som evt kunne være fast..(stakkarsen hunden, blitt løftet opp-ned, stukket i halsen osv...) Men det hjalp ikke, så da ringte jeg dyrlegen 8 i mårrest. Vi hoppet i bilen og kjørte 13 mil (en vei..) for å få tatt røntgen. Heldigvis viste det seg at han "bare" hadde kennelhoste og øynene var blitt betent. Vina var også med, og på turen hadde hun fått litt av hosten hun også. Litt rød i øynene var hun også blitt. Så da må vi ta det med ro et par uker, og bare kose oss i sofaen. Men begge hundene er ellers i fin form. Spiser,drikker og leker.
Vina var forresten veldig flink på bilturen. Lå stille og rolig. På tilbaketuren bjeffet hun, og da skulle hun på do! ;-)
Og forøvrig så sjarmerte hundene veterinærene i senk ;-)

6 kommentarer:

 1. God bedring til dere alle sammen.. Nå må dere blir fort friske slik at dere kan ut og leke i snøen !!! Draumur hilser !!

  SvarSlett
 2. Stakkars Vina og Bamse..Virker som om kennelhosten har gått sin seiersrunde i hele Norge i år!

  Å islendere som sjarmerer i senk dyrleger? Jepp, helt normalt det!!

  SvarSlett
 3. Uff,hørtes ikke bra ut! god bedring!

  SvarSlett
 4. Da vil Vinur ønske Vina og Bamse god bedring. Det er ikke hyggelig med kennelhoste.Det hadde vår forrige hund.
  Nei, skynd dere å bli friske, og kom ut og lek.
  SMASK til Vina fra lillebror.

  SvarSlett
 5. Tusen takk alle sammen! :-)

  SvarSlett
 6. Stakkars Bamse. Håper alt går fort over. God bedring :-)

  SvarSlett