Bamse og Vina

Bamse og Vina

fredag 25. februar 2011

På tide med litt blogging!

Ja da var det en god stund siden sist vi har vært inne å sagt noen ord, og det begynner vel å bli på tide at dere også får se noen bilder av oss..
Kan jo fortelle litt hvordan det går med vår lille ungdom; Vina..
Synes hun har blitt så stor og fått så tykk og lang pels. Nesten like høy som Bamse nå. Og nesten like tung.. Hun er kanskje litt for tykk,men tenker at litt valpefett ikke gjør noe :-) Vi har hatt en lang periode med sprengkulde, så da ble det litt begrenset med trim.. Var nede i -45 kuldegrader. Og da klarte ikke Vina å gå på do ute ;-) Men nå begynner det forhåpentligvis å bli en mildere tid, og da blir det noen skiturer. Regner med at valpefettet fort vil forsvinne da..
Vi har fortsatt Vina løs ute, men Bamse står fast i løpestreng. Det reker masse løshunder forbi huset vårt, og jeg har vært veldig spent på om vina drar etter dem. Men so far so good! Og når jeg åpner døren kommer hun inn i full fart!
Ellers fungerer hun som vekkerklokka mi, og ringer meg opp mellom halv syv-syv hver dag!
Vi har såvidt begynt med klikkertrening, og det liker hun veldig godt. Liker å få brukt seg.

5 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder!!! Er ikkje Vina byrja likne mammo si? Tenker det skal bli godt med litt høgare temperatur ja, ikkje løye det vert vanskeleg å gå på do i 45 minus....

  SvarSlett
 2. Sååå gøy Hanne..Nå koset jeg meg fælt her! Å ja, Vina ligner masse på mammaen sin! Gøy å se bilder av Vina og litle jenta de som koser seg sammen..Islenderen er så flott hund når det kommer til barn ;)
  45 minus hørtest fælt ut, jeg tror jeg hadde latt vær å tisse ute jeg og da!

  SvarSlett
 3. Huff, det var da en fæl temperatur, 45 minus.
  Skjønner det er best å holde seg inne da.
  Men det var noen nydelige bilder av Vina og den lille.
  Vina ser veldig stor og kraftig ut, så dette blir nok ei kjekk dame.
  Ha ei fin helg !

  SvarSlett
 4. Ja, Vina er nok lik mammaen sin. Ho logrer både med halen og hele kroppen sin fra side til side, akkurat som mamma da hun var liten ;-)

  SvarSlett
 5. Så flott Vina blir. Flott brystkasse. :-) Godt jeg ikke bor hos dere, for jeg syns -2 grader er kaldt nok. :-)

  SvarSlett