Bamse og Vina

Bamse og Vina

lørdag 9. april 2011

Endelig noen bilder fra oss igjen ;-)

Bildene er tatt ved hytta til søstra mi.

Annet info siden sist:
Vina er nå inne i sine siste dager med løpetid. Det har gått veldig bra med det. Var så spent siden vi har Bamse sammen med henne. Men Bamse har heldigvis vært mye på reingjeting i denne perioden.

Vina har fått være med på mye forskjellig i det siste; skiturer, gåturer, scooterturer, stallbesøk, hundebesøk og bilturer.
Det er så morsomt å se endringer som plutsealig skjer. Nå vil hun gjerne være med å kjøre bil. Tidligere har hun forsøkt å nekte å gå inn i bilen. Men nå er hun klar som et egg. Kanskje hun skjønner at det skjer noe spennende når bilturen er over :)
Når vi er hos hestene, er hun veldig snill med de så lenge jeg ikke kommer nær dem. Koser jeg med hesten min, forsøker Vina å passe på meg. Hun forsøker å jage vekk hesten ved å bjeffe og nappe etter den.. Så der har vi en del trening å ta fatt på. Vil jo ikke at hun skal skade seg selv eller hesten..
Det er jo en naturlig oppførsel i forhold til instinktet hennes som gjeterhund, men vi skal forsøke å lære henne at hest ikke er en del av jobben hennes.
Da vi kjørte med snøscooter, ville Vina helst sitte i sleden sammen med meg. Det var jo veldig morsomt. Hunder er vanligvis skeptiske til sleder før de blir vant med det.  Bamse er under opptrening til å sitte alene i sleden når han skal til fjells...

God helg, alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Her var det masse flotte bilder Hanne! Tenker dere koser dere nå som minusgradene begynner å slippe taket!

  SvarSlett
 2. Ja, det er en fantastisk tid her nå. Det er veldig mildt, så det tiner fort. Vi håper jo på at snøen skal holde over påske. Vi er litt bortskjemt med å ha en snøfull påske med blå himmel og sol :)

  SvarSlett
 3. Gulli er også ferdig med løpetiden!
  Så lik hun er Gulli...
  Håper våren kommer snart!

  SvarSlett
 4. Litla er og til tider uenig med hestene, men det går seg til. Hun elsket etterhvert å sitte under krybba til min Snurre å spise hans dryppende kraftforrester!Lykke til med treninga!

  SvarSlett
 5. Skjer`a Hanne? Blir det noe vår på dere?

  SvarSlett