Bamse og Vina

Bamse og Vina

fredag 18. mars 2011

Vina og ongan ute og lekerVina og ongan e ute og koser seg i mildværet.
Bamse har dratt på reingjeting med far i huset.
Vina har hatt noen dager med skikkelig diarè og oppkast. Nå er hun heldigvis helt bra igjen.
Ellers har Vina det bare fint. Nå som det er mildt og fint, har vi kunnet gå noen skiturer. Vina har også vært med i stallen et par ganger. Hun bjeffet ikke på hestene når de var ute i gjerdet. Men når vi tok en av hestene ut og leide den, da var hun strax litt mer ivrig. Da var ørene spisset, og hun var veldig ivrig på å komme i ansiktet på hesten. Virket som hun ville leke med den, akkurat som hun leker med hunder :-) Det gikk veldig bra. Både Vina og hestene var greie.
Vina er veldig sosial, så når Bamse ikke er hjemme, vil hun være med absolutt overalt. Og det får hun også lov til :-) Bortsett fra om natta, da må hun sove på plassen sin, selv om Bamse ikke er der og passer på henne. Hun er sååå glad i Bamse. Vil helst være ved siden av ham hele tiden. De er så søte!

6 kommentarer:

 1. Fine bilder!!! Sikkert kjekt med mildvær og vår i sikte for dåke... Jøss kor stor og flott Vina er blitt? Må berre spørja om ho har hatt løpetid?

  SvarSlett
 2. Vina er blitt veldig fin og stor. Jeg har jo stor respekt for hest. De er jo veldig store, så jeg må jo si dere er modige og slipper Vina til. Jeg hadde nok aldri våget det med mine hunder. Jeg er veldig pinglete på det området :-)

  SvarSlett
 3. Vina har ikke hatt løpetid enda. Tenkte at den oppkastingen og diarèen kanskje var et tegn på at løpteiden var på gang, men ingen blødning enda..

  Er min drøm at jeg skal kunne ri på tur med hundene løpende ved siden av. Så da må vi bare bli vant til hestene.
  Disse hestene er ikke redd for hunder. Men jeg var jo selvfølgelig litt nervøs i tilfelle hun skulle komme til skade..
  Tror ikke du er pinglete! Bare litt ekstra hønemor ;-)

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder Hanne! Vina blir bare mer og mer lik sin mor ;)

  Spennende med hestetreff da,,Klart hun må li vant til de, så hun kan være med på tur. Det vet jeg pappa Heike også er! Han er visst veldig flink med hestene.

  Så gøy at hun og Bamse koser seg sånn sammen! Ingenting som er bedre for en islender en å ha en bestevenn ;)

  SvarSlett
 5. Får bare håpe at Vina vil komme til å slektes på sin far når det gjelder hester, da :)

  SvarSlett
 6. Hørtes ut som om dere har det kjempeflott :-) Her er det også full fart med 2 hunder. De er sååå glade i hverandre, men samtidig is tadig kjekling over en leke eller noe. Men om kvelden kveiler de seg inn i hverandre i buret og går til ro :-)

  SvarSlett